Deprecated: basename(): Passing null to parameter #1 ($path) of type string is deprecated in /customers/3/8/b/jzky.net/httpd.www/design/wp-content/themes/hueman/functions/init-core.php on line 193

Førjulsgave

Til far, fra far

the box

Da var den endelig kommet, og det uten å ha fått sett den før, uten å få kjent på den og uten at det var kommet noen omtaler på nett.

frontsiden

Microsoft Lumia 950 XL – erstatter min trofaste Samsung Galaxy Note 3, som har startet å leve sitt eget liv.

Jeg er ikke ukjent med windows mobiler, da jeg har brukt både windows mobile 6 og Windows Phone 8 (Lumia 920, som nå er til service pga defekt skjerm…) så jeg vet at det mangler apper (app gapp), men de mest bruke appene for meg er der, facebook, twitter, instagram – eneste savnet blir mulig snapchat, selv om det er litebrukt.

Nå med Windows 10 og mulighetene for “Windows Universal Apps” som kjører på pc, nettbrett og mobil så er kundemassen gedigen og man håper at flere utviklere ser hvor mye de kan tjene både i annonsekroner og i salg.

baksiden

Esken Lumia 950 XL kom i, er den største esken jeg noen gang har fått en mobil i (husker ikke esken til min Ericsson GA 628..), er faktisk plass til 2 telefoner i esken etter Apple \ Samsung prinsippet.

box open

Er ikke så mye i esken, telefon, standard warrenty informasjon, lader med fast kabel og løs usb kabel.

innhold

Nå er det slutt på (for en stund i det minste) å kunne lade telefonen hos venner og uvenner – de fleste har micro usb – denne har USB C – den nye standarden som ikke har noen opp \ ned, men passer inn alle veier.

 

Nå gjennstår å sette opp telefonen og så kommer jeg tilbake med bilde sammenligninger mellom Note 3 og Lumia 950XL og vist jeg får tilbake fra service min 920 kan man slenge inn noen bilder fra den også.

admin

Meet Robert Alexandersen, a dynamic individual known in digital realms as JzKy. Born in June 1978, this tech-savvy innovator has seamlessly blended his real-world prowess with his online persona, creating a unique identity that resonates across the digital landscape.

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Optimized by Optimole